Araç Ekspertiz Elektrikli Araç Ekspertiz Oto Ekspertiz Pazar Günü Oto Ekspertiz

Hybrid Oto ekspertiz

Hybrid Oto ekspertiz

 

Hybrid araç ekspertizi için firmamız ile irtibata geçebilirsiniz, yeni nesil motor, yeni nesil elektrikli araçlar ile İstanbul Güngören oto Ekspertiz merkezi sizlere destek verecektir.

Otoexper.net profesyonel kadrosu ile son teknoloji ekipmanları ve her marka elektrikli araca oto ekspertiz hizmeti vermektedir. Müşterilerimize en doğru servis hizmeti sunan firmamız hiç bir zaman kalitesinden ödün vermemiştir.

İstanbul’un sayılı oto ekspertiz Merkezi OTOEXPER:NET uzman bilgi birikimi ve en yeni teknolojiler konusunda güncel bilgilere sahip eğitimli, profesyonel personelimiz ile her marka Hybrid ve Elektrikli araca, check up ve oto ekspertiz hizmeti sunmaktayız.

Hybrid Araç Ekspertiz hizmeti, en yeni test cihazları ve dijital bilgi sistemleri kullanılır. Bu sayede uzmanlarımız profesyonel bir iş çıkarır ve aracınız zamanında teslim edilir. Uzun yılların tecrübesini müşterilerimizle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Elektrikli araç ekspertizi

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42Oto ekspertiz iletişim

Satın aldığınız araca değerinin üstünde bedel ödemeyin!
Oto Ekspertiz Yatırın.

Piyasadan kullanılmış araç almak istediğinizde en büyük endişeniz, belki de uzman olmadığınız bir alanda duyduğunuz güven eksikliğidir.

Hybrid elektrikli araç ekspertizi Güngören çatısı altında, oto ekspertiz Güngören hizmetlerini kusursuz bir şekilde gerçekleştiren http://www.otoexper.net; ikinci el araç alım satımı yapılırken araçların durumunun ne olduğu, hasar olup olmadığı, mevcut durumuna göre fiyatının ne kadar olacağı konusunda uzman ekibi ile kaliteli, güvenilir, garantili ve şeffaf bir hizmet sunmaktadır.

Hybrid ve Elektrikli Otomobil Türleri

Elektrikli otomobil otomotiv teknolojisinin en kıymetli hazinesi olmaya devam ediyor. Elektrikli otomobiller çevre dostudur, kirliliği minimuma düşürür ve karbondioksit emisyonunun azalma derecesi elektrik üretimine bağlı olup %30’luk bir azalma beklenir. Yeni Nesil Elektrikli araçlarca %100 doğa dostu olacaktır.
Hybrid ve Elektrikli otomobillerde içten yanmalı motor yerine elektrikli motor kullanılmıştır. Dışarıdan baktığımızda elektrikli mi yoksa benzinli bir araç olup olmadığını anlamak mümkün değildir. Görünüşte hiç bir fark teşkil etmemektedir. Çalışma prensibinde farklılık vardır yalnızca.
 Elektrikli otomobil, gücünü şarj edilebilen bataryalardan alır. Bataryalardan gelen elektrik gücü, kontrol ünitesi tarafından kontrol edilerek elektrik motoruna iletilir. Bu sayede gerekli olan güç elde edilir ve aracın hareket etmesi sağlanır.
Elektrikli arabalarda geliştirilmesi gereken iki konudan bahsetmek gerekir. Birincisi, elektrik gücünü sağlayan bataryaların kapasitesini ve ömrünü artırmak ve aracın daha uzun mesafe kat etmesini sağlamak. İkincisi, aracın ağırlığını azaltmaktır. Gelişen teknoloji ile birlikte bu olumsuz özelliklerinde ortadan kalkacağı aşikârdır.
Aracın ağırlığını azaltmak, daha az elektrik harcama manasına geleceğinden çok önemlidir. Yeni geliştirilmiş materyaller ve teknikler kullanılarak bunun üstesinden gelinmelidir. Ağırlık denilince akla ilk gelenlerden bir tanesi batarya olmaktadır. Çünkü ekstra yük kısmını oluşturmaktadırlar. Hantal ve ağırdırlar.
Gelecekte içten yanmalı ve benzinli araçların yerini gelişen teknoloji ile daha kullanımı kolay olan çevre dostu elektrikli araçların yerini alacağını söylemek hiçte yanlış olmaz.

Hybrid ve Elektrikli Sistemli Otomobil Nedir?

Elektrikli araçlar dahilinde hibrit araçlar adından da anlaşıldığı şekilde içten yanmalı ve elektrikli olmak üzere 2 çeşit motor kullanılmaktadır. Elektrikli olan motorların temel görevi içten yanmalı olarak çalışmakta motorlar için mevcut desteği sağlamaktadır. İnovasyonun hızla ilerlemesi ve elektrikli motorların fazlasıyla tercih edilmesi gün geçtikçe artmaktadır. Elektrikli motor teknolojisinde motoru şarj etmek için piller direk olarak enerji ile beslenerek prizden beslenmektedir. Elektrikli motor içten yanmalı olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda elektrikli fren geri dönüşüm sistemi tekerleklerin dönüş enerji miktarına göre kinetik enerjinin otomobilin frenlemesi esnasında motorun çekiş gücü faaliyetini gerçekleştirmektedir. Belirlenmiş hız aşımı sonrasında içten yanmalı motor devreye girerek hem yakıt tüketimi konusunda önemli bir ayrıntı yer almaktadır. Hybrid sistemli otomobiller için sektördeki en iyi örnek verebileceğimiz Toyota’nın Prius aracıdır. Bu sistem mimarisinin teknolojik tarafını buluşunun sahibi Toyota markasıdır.

Aracı satın alırken karşılaşabileceğiniz belli başlı problemler;

–    Aracın Kaporta-Boya Durumu (Tavan, Airbag, Şasi ve iç direk kontrolleri dahil.)
–    Motor-Mekanik Kondisyonu (Elektronik ve fiziksel tüm kontrolleri.)
–    Tüm Gövde ve Beyin Elektronik Sorunları (OBD)
–    Orijinal Kilometre Durumu ( Aracın kilometre tespitini yapmak şu an teknik olarak pek
mümkün olmasa bile OTORAPOR sunduğu eşsiz hizmet ve uzman kadrosuyla belirli noktaları daha detaylı inceleyip size aracın kilometresiyle ilgili önemli tespitler yapabilir.)
–    Sahiplik sırası, Şasi Numarası ve Plakadan Hasar Durumu Sorgulamaları’dır.
İkinci el otomobil sektörünün genişlediği Türkiye’de kullanılmış araç alırken sadece kaporta görünüşüne ve motora bakmanın yeterli olmadığını unutmamalısınız.

Elektrikli Araçların Avantajları

1-) Yakıt Tasarrufu

2-) Doğasever yapısıyla daha az sera gazı yayılımı

3-) Motor yapısıyla yüksek performans

4-) Petrol vb. yakıt bağımlılığından kurtaracak olması

5-) Sessiz motor yapısı

 

Elektrikli Araçların Dezavantajları

1-) Araçlarının satış fiyatlarının yüksek oluşu

2-) Şarj noktalarının altyapısının yetersiz olması

3-) Pil ile çalışmasından dolayı daha ağır araçlar

4-) Pilin ömrünün dolması ile dönemsel pil değişimden kaynaklanan ekstra maliyet (Pil ömrü 8 ila 10 yıldır.)

Uzmanlar her geçen gün trafikte daha çok rastladığımız elektrikli araçların gün geçtikçe trafikteki yerini artmasını bekliyor.

Tıkla ara ; +90 532 423 90 42

  • Obd  Cihaz ile Aracın Elektronik Hataları kontrolü
  • Lift üzerinde Alt Motor Kontrolleri,
  • Lift üzerinde Ön Takım Boşluk Kontrolleri,
  • Kaporta Kontrolü,
  • Boya Kontrolü,
  • Fren Testi,
  • Süspansiyon Testi,
  • Yanal Kayma Testi,
  • Lift Üzerinde Yürüyen Aksam Kontrolleri,
  • Lastik hava ve yeterlilik Testi, Akü Güç testi ,
  • İç Ekspertiz kontrolü,
  • Dış ekspertiz kontrolü,
  • Kaporta Değişen Kontrolleri,
  • Mekanik Durum ve Mekanik Aksamların Kontrolü,
  • DYNO Motor Testi,
  • Conta testi, HO2 isteğe bağlı Aracın Motor Kapağında ağır Hasar kontrolu,
  • Güngören Elektrikli Oto Ekspertiz

Güngören expertiz yapılan testler;
Oto Ekspertiz Testleri,
Motor Gücü Ölçüm,
Kaporta Boya Testi,
Fren Ölçüm Testi,
Süspansiyon Amortisör,
Yanal Kayma Tutuş,
Arıza Tespit Testi,
Motor Kulakçıkları,
Motor Yağ Kaçakları,
Şanzıman Kulakları,
Rot-Rotil Kontrolleri,
Ön Arka Balatalar,
Ön ve Arka Diskler,
Debriyaj Boşluğu,
Lastiklerin Durumu,
Yağ Hava Polen Filtre,
Egzoz Duman Kontrolü,
El Freni Çalışır Testi,
Debriyaj Hidrolik Testi,
Kavrama Kontrolü,
Benzin Depo Kontrolü,
Klima Gaz Kontrolü,

Leave Your Comment